PolyLactic Sıvı Likit Yüz Germe Nedir?

08-04-2022 17:13

SIVI YÜZ GERME PLLA Filler, YENİ NESİL GENÇLEŞME

Sculptra,Aesthefill ,Etrebelle,-Olidia, Poly L-Lactic Acid Powder  ürünler ile Sıvı Yüz Germe

 

PLLA içerikli serumlar sorunlu alanların hacmini geri kazandıran farklı, minimal invaziv bir kozmetik prosedürdür, örn. doğal yaşlanma nedeniyle cilt kırışıklıkları, yüz bölgesindeki cilt elastikiyet kaybı ve orta derecedeki sarkmaları toparlanması gibi. Sonuç, minimal invaziv prosedürlerle daha sıkı, doğal olarak daha pürüzsüz bir yüz.

Sıvı Yüz Germe olarak tabir edilen  PLLA poli-L-laktik asit olarak bilinen sentetik bir enjeksiyon malzemesidir.

 

PLLA nasıl çalışır?

Cilt kusurlarını geçici olarak düzeltmek için dermal dolgu maddeleri kullanan diğer ürünlerin aksine, PLLA sıvı yüz germe serumu ile vücudu doğal olarak kendi kolajenini üretmesi için uyardığı ve 2 yıla kadar daha doğal, genç bir görünüm sağladığı düşünülmektedir. Likit Yüz Germe PLLA, yağ ve hacim kaybı olan bölgelerde hipodermise enjekte edilir. Kolajen üretimini uyararak cildi yavaş yavaş kaldırır, pürüzsüzleştirir ve sıkılaştırır. Sonuçlar her uygulamadan sonra doğal olarak ve kademeli olarak ortaya çıkar. Likit Yüz Germe PLLA serum dolgular, yüzdeki yağ kaybının altında yatan nedenlere değinmese de tedavi noktalarında cildi sıkılaştırarak görünümünü iyileştirir.

 

Sıvı Yüz Germe PLLA dolgular ile sonuçlar hemen görülebilir mi?

PLLA filler aşamalı olarak çalışır, vücudun kolajen üretimini doğal olarak uyarır, böylece cildi sıkılaştırır ve uzun süreli sonuçlar verir. Daha fazla uygulamaya ihtiyaç olup olmadığını belirlemek için 4-6 hafta sonra değerlendirme gereklidir. Yüzdeki çizgileri ve kırışıklıkları düzeltmek için kolajen üretimini uyardığına ve kayıp yüz hacmini geri kazanarak daha sıkı, genç bir görünüm sağladığına inanılan "sıvı dolgu" enjekte edilebilir bir tedavidir.

 

Kaç uygulama gerekiyor?

Sıvı Yüz Germe PLLA dolgu ile sonuçlar ne kadar sürer?

Sonuçlar her kişi için farklıdır. Çoğu durumda bunlar 2 yıla kadar sürebilir. İstenen sonuçları korumak için küçük düzeltici mezoterapi uygulamalar gerekebilir.

 

Sıvı Yüz Germe PLLA enjeksiyonları acıtır mı?

PLLA Sıvı Yüz Germe enjeksiyonları sadece hafif bir rahatsızlığa neden olur. Kanül iğne kullanılarak yüzün büyük bir bölümüne , hassas noktalara  çok ince bir iğne kullanılarak cilde çok küçük miktarlarda enjekte edilir. Daha fazla rahatlık için doktorunuz enjeksiyonlardan önce tedavi alanında size lokal anestezi verebilir.

 

Bir tedavi seansı ne kadar sürer?

Her bir Sıvı Yüz Germe uygulama seansı, tedavi edilecek alanların sayısına ve elde etmek istediğiniz sonuçlara bağlı olarak tipik olarak yaklaşık 20-30 dakika sürer.

 

Sıvı Yüz Germe PLLA kullanmanın herhangi bir yan etkisi var mı?

PLLA ürünler 2-3 yıldan beri kozmetik plastik cerrahi alanında uygulanan minimal invaziv bir işlemdir. Ürün tamamen biyolojik olarak uyumlu ve biyolojik olarak parçalanabilir. Sıvı Yüz Germe serum dolgular, otuz yılı aşkın bir süredir yaygın olarak kullanılan poli-L-laktik asit adı verilen bir malzemeden yapılmıştır. Her türlü enjeksiyonla enfeksiyon riski azalır. PLLA sıvı yüz germe serumların yan etkileri genellikle geçicidir ve şiddeti küçüktür ve kızarıklık, hafif morarma, kanama, küçük kabarcıklar, hassasiyet, ağrı veya ödem olabilir. Ayrıca tedavi edilen bölgenin derisinin altında elle hissedilebilen ancak görünmeyen küçük yamalar görünebilir. Bazen, kendi başlarına giderler. Tedavi edilen bölgede bazı durumlarda kızarıklığın eşlik ettiği görünür kabarcıklar da rapor edilmiştir.

Beklenmeyen yan etkileri, plastik cerrahınıza bildirin.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.