Lidaz-Liporase Hyaluronidaz-Hyaluronidase nerelerde nasıl kullanılır?

08-09-2022 15:04
Lidaz-Liporase Hyaluronidaz-Hyaluronidase  nerelerde nasıl kullanılır?
 Liporase Hyaluronidase , vücut tarafından emilme hızını hızlandırarak Hyaluronik Asidi çözen bir enzimdir. Bu nedenle, aşırı doldurma, dolgu maddelerinin düzensiz dağılımı, yanlış yerleştirme veya damara kazayla enjeksiyon durumlarında genellikle hyaluronik asit dolgu maddelerini eritmek için kullanılır. Sadece sentetik Hyaluronik Asidi hedeflediği için, Liporase Hyaluronidase, vücudunuzun doğal Hyaluronik Asitine zarar vermeden bir dolgu maddesinin etkilerini hızla tersine çevirir.
 
Liporase Hyaluronidase , vücut tarafından emilme hızını hızlandırarak Hyaluronik Asidi çözen bir enzimdir. Genellikle aşırı dolum, dolguların düzensiz dağılımı, yanlış yerleştirme veya damara kazayla enjeksiyon nedeniyle hyaluronik asit dolgu maddelerini eritmek için kullanılır. Sadece sentetik Hyaluronik Asidi hedeflediği için, Liporase Hyaluronidase, vücudunuzun doğal Hyaluronik Asitine zarar vermeden bir dolgu maddesinin etkilerini hızla tersine çevirir. Liporase Hyaluronidase, yağ eritici enjeksiyonların etkinliğini artırmak için de kullanılabilir. Ana faydalar
  • Dolgu maddelerini basit ve hızlı bir şekilde çıkarın : Liporase Hyaluronidase, hedef bölgeye enjekte edilir edilmez Hyaluronik Asit'i parçalamaya başlar. HA konsantrasyonuna bağlı olarak, etkiler 24~48 saat sonra görünür hale gelir.
  • Yağ eritici enjeksiyonların etkilerini artırır : Yağ eritici enjeksiyonlarla yok edilen yağın vücut tarafından emilmesine yardımcı olur, etkilerini artırır.
Liporase, KFDA onaylı (Kore Gıda ve İlaç İdaresi) bir hiyalüronidaz formudur. Hyaluronidase, istenmeyen veya yanlış yerleştirilmiş hyaluronik asit dolgu maddelerini çözmek için kullanılan bir enzimdir. Yağ eriten enjeksiyonları artırmak için de kullanılabilir. O nasıl çalışır? Tedavi Protokolü Notu: Alerjik reaksiyon oluşmamasını sağlamak için hastalarda bir yama testi yapın. Liporase Hyaluronidase deri altına enjekte edin ve herhangi bir alerjik reaksiyonu değerlendirmek için 20 dakika bekleyin. Enjeksiyondan sonra kızarıklık ve hafif şişlik normaldir. Kurdeşen veya diğer alerji belirtileri durumunda Liporase ile tedaviye devam etmeyin. Dermal dolgu maddelerini çözerken
  1. Liporase Hyaluronidase ampulüne 1.5 ml salin ekleyin.
  2. Çok fazla sallamamaya dikkat ederek, karıştırmak için ampulü nazikçe ve yavaşça döndürün.
  3. Karışımı bir şırınga ile dışarı çekin ve dolgunun çözülmesi gereken alana yavaş ve dikkatli bir şekilde enjekte edin.
  4. Hyaluronik Asit dolgu maddesi hemen çözünmeye başlayacak ve vücut tarafından doğal olarak emilecektir.
  5. 1 hafta sonra bölgede dolgu izi olup olmadığını kontrol edin. Herhangi bir iz devam ederse, prosedürü tekrarlayın.
Yağ eriten enjeksiyonları artırırken
  • 5 cc salini 1 şişe Liporase Hyaluronidase ile karıştırın.
  • Yağ eritici enjeksiyonların uygulanacağı bölgeye Liporase solüsyonu enjekte edilir.
  • Liporase enjeksiyonlarını bitirdikten sonra, ürün talimatlarına göre yağ eritici enjeksiyonu uygulayınız. İpucu: Liporase ve yağ eritici enjeksiyonları aynı şırıngada karıştırmak yerine ayrı ayrı uygulamak en iyisidir.
İçindekiler: Hiyalüronidaz (EP) 1500 IU, Laktoz Hidrat 13.3 mg. içinde ne var
  • Liporase (Hyaluronidase) toz formu, 10 flakon.
  • Depolama Önlemleri
Serin, kuru bir yerde saklayın. Bu ürünü asla ısıtmayın veya dondurmayın. Lütfen doğrudan güneş ışığından uzak tutun. Ağırlık:  60 gr Sıkça Sorulan Sorular Liporaz'ın etkisini görmek ne kadar sürer?
  1. Liporase Hyaluronidase, enjeksiyondan hemen sonra Hyaluronik Asit dolgusunu parçalamaya başlar. Çoğu insan 24~48 saat içinde etkilerini görecektir.
Ürün tıp uzmanları tarafından yönetilmesi gerektiğini lütfen unutmayın. Ürün profesyonel kullanım için olup blogda yer alan yazılar bilgi amaçlı olup ortaya çıkabilecek olumsuz etkilerden sorumlu değiliz. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.